Nu mai cauta centrul Universului. El este in tine. Cerceteaza-l!

Cine spune ca Universul e doar unul se insala. Miliarde de Universuri se nasc, traiesc si mor in fiecare clipa. Concomitent. Fiecare om este in centrul Universului pentru ca el insusi este un Univers.
Si atunci cum putem declara ca Omul este Univers in Univers?El este mai mult decat atat, este stapanul propriului Univers, unul mai special decat toate

duminică, 24 ianuarie 2010

151 de ani......8->




astazi se sarbatoresc....ooaauu!!...\:d/.......151 de ani de la Unirea lui Cuza.....va datzi seama? 151 @-)......batranica unirea......sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa apuce 1000 de ani pe putin.......acum 151 de ani Alexandru Ioan Cuza era ales domn al Tarii Romanesti, dupa ce pe 5 ianuarie 1859 a fost declarat domn al Moldovei, infaptuind Unirea care deschidea calea catre Marea Unire de la 1 decembrie 1918.....putem zice ca datorita lui Cuza in mare parte, Romania se poate incadra intre granitele de acum, altfel inca eram separatzi in principate independente ca in Evul Mediu.....LA MULTI ANI noua, romanilor de pretutindeni, sper ca aceasta zi sa nu o sarbatorim in stil romanesc adica daca e sarbatoare, gata si pont de baut......nu! [-x sper sa se inteleaga importanta acestei zile, pentru ca, daca vom clasifica dupa importanta date din istoria romanilor, prima ca importanta ar fi ziua nationala de 1 decembrie si a doua, cea de azi, de 24 ianuarie, data deschizatoare de drumuri pentru neamul si tzarishoara intitulata generic: ROMANIA!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu