Nu mai cauta centrul Universului. El este in tine. Cerceteaza-l!

Cine spune ca Universul e doar unul se insala. Miliarde de Universuri se nasc, traiesc si mor in fiecare clipa. Concomitent. Fiecare om este in centrul Universului pentru ca el insusi este un Univers.
Si atunci cum putem declara ca Omul este Univers in Univers?El este mai mult decat atat, este stapanul propriului Univers, unul mai special decat toate

marți, 29 decembrie 2009


A picat examenul auto de 771 de ori

Femeie la volan

Poliţia coreeană a anunţat joi că o femeie de 68 de ani a reuşit “performanţa” de a pica de 771 de ori examenul pentru obţinerea permisului de conducere, informează AFP. Femeia se declară încă optimistă şi speră, totuşi, că într-o bună zi va obţine permisul.

Cunoscută doar după numele de familie, Cha, femeia a susţinut primul examen în 2005, în oraşul Jeonju, iar luni a picat pentru a 771-a oară.

“Ea deţine recordul”, a declarat Choi Yong-Cheol, un poliţist local care supraveghează probele pentru obţinerea permisului. “Mă întreb dacă îl va da pentru a 772 oară”, a mai spus acesta.
Cha îşi va încerca norocul încă o dată, susţine publicaţia Korea Times. Femeia este agent de vânzări şi doreşte să îşi cumpere o maşină pentru deplasările sale.
Poliţiştii estimează că femeia a plătit deja echivalentul a 3.600 de dolari pentru a se înscrie la proble teoretice.
“Sunt dezamăgit de fiecare dată când o văd că ratează. Când ea va lua examenul, îi voi face o placă comemorativă şi i-o voi da”, a promis un poliţist.

Sursa:antena3.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu