Nu mai cauta centrul Universului. El este in tine. Cerceteaza-l!

Cine spune ca Universul e doar unul se insala. Miliarde de Universuri se nasc, traiesc si mor in fiecare clipa. Concomitent. Fiecare om este in centrul Universului pentru ca el insusi este un Univers.
Si atunci cum putem declara ca Omul este Univers in Univers?El este mai mult decat atat, este stapanul propriului Univers, unul mai special decat toate

miercuri, 30 decembrie 2009

Bancul zilei


Pe puntea de comanda a unui transatlantic de lux , comandantul si secundul observa ,in calea navei ,un imens aisberg aproape imposibil de ocolit. Comandantul ii cere secundului sa pregateasca, imediat si fara panica, pasagerii pentru o eventuala coliziune. Secundul alearga in sala de bal , opreste muzica , se prezinta si se adreseaza pasagerilor: - Va propun un divertisment de care nu ati mai avut parte.O sa-mi scot pula ,o sa dau cu ea in masa asta si o sa rup vaporul in doua.Mai intai insa va rog sa va puneti vestele de salvare. Pasagerii se conformeaza ,secundul scoate pula ,loveste masa,se aude o bubuitura si vaporul se duce la fund. Dupa un timp ,in apa, pe o scandura comandantul catre secund: -Nu stiu ce s-a intamplat,pentru ca eu am reusit totusi sa evit aisbergul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu