Nu mai cauta centrul Universului. El este in tine. Cerceteaza-l!

Cine spune ca Universul e doar unul se insala. Miliarde de Universuri se nasc, traiesc si mor in fiecare clipa. Concomitent. Fiecare om este in centrul Universului pentru ca el insusi este un Univers.
Si atunci cum putem declara ca Omul este Univers in Univers?El este mai mult decat atat, este stapanul propriului Univers, unul mai special decat toate

marți, 16 martie 2010

Si ceva trist.....:(

Avand de facut un referat la biologie despre mutatii, ca majoritatea elevilor eminentzi (nu ca il iubesc pe eminescu), am dat un search pe google, si, din ce am gasit, m-au impresionat niste imagini din lumea asta mare......ele spun totul, cuvintele sunt de prisos....aflati-le chinul acestor oameni si imaginati-va Doamne fereste in locul lor.....acum fiti multumiti cu ce sunteti, uitati-va in sus si multumiti lui Dumnezeu ca v-a facut sanatosi si bucurati-va ca sunteti....normali....unii din noi nu au nici macar acest privilegiu

7 mutaţii genetice incredibile la oameni!

Din păcate, nu toată lumea se bucură de un fizic normal şi de o viaţă decentă. Unii oameni au suferit nişte mutaţii genetice incredibile care nu le permit să fie la fel ca toţi ceilalţi. Iată 7 dintre cele mai şocante!

7 – Sfârc pe talpa piciorului

Pe cât pare de amuzant, pe atât e de trist pentru o tânără de 22 de ani din Brazilia care s-a trezit cu un sfârc fix în mijlocul talpei. Auch!

sfarc Sfârc pe talpa piciorului

6 – Copil cu trei mâini

Un bebeluş din China s-a născut cu trei mâini, însă medicii i-au putut înlătura-o cu succes pe care care era în plus.

trei maini Copil cu trei mâini

5 – Picioare dezvoltate invers!

Wang Fang este o femeie de 27 de ani din China ale cărei labe ale piciorului s-au dezvoltat invers. Cu toate astea, a învăţat să suprevieţuiască cu acest defect şi a refuzat o pensie pentru oamenii cu dizabilităţi. “Pot să alerg mai repede decât mulţi din prietenii mei şi am o viaţă absolut normală. Nu mă consider o persoană cu probleme.”

picioare Picioare dezvoltate invers

4 – Cea mai mare mână din lume

În 2007 Lui Hua din China s-a prezentat la medicii unui spital din Shanghai cu o condiţie rară: macrodactilie, o boală care constă în dezvoltarea exagerată a degetelor.

mana Cea mai mare mână din lume

3 – Fetiţa ciclop

În 2006, o fetiţă din India s-a născut cu un singur ochi, fără nas şi cu tot creierul situat într-o singură emisferă a capului. Doctorii spun că “ciclopia” ar fi putut fi cauzată de un medicament pe care mama ei îl lua pentru a preveni cancerul şi că a fost un miracol că a supravieţuit naşterii. Fetiţa a murit la câteva zile după.

ciclop Fetiţa ciclop

2 – Omul cu coadă!

Chandre Oram este un tip din India care s-a născut cu o malformaţie genetică rară: are o coadă la spate, care acum a ajuns la lungimea de 33 de centimetri. Deşi s-a pricopsit cu o anomalie, oamenii nu se tem de Chandre, ci cred că el este un fel de vindecător: “Oamenii cred în mine pentru că s-au vindecat de diverse boli atunci când mi-au atins coada. Cred că menirea mea este să fac bine şi să îi vindec pe cei care au nevoie.”

coada Omul cu coadă

1 – Băiatul broască

broasca Băiatul broască

În 2006, o femeie din Nepal a dat naştere unui copil cel puţin neobişnuit: avea capul lipit de restul corpului (fără gât) şi ochii îi ieşeau, la propriu, din orbite. Deşi a murit la scurt timp după naştere, foarte mulţi oameni au fost curioşi să vadă ciudatul “copil-broască”.

Sursa: Bravonet.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu