Nu mai cauta centrul Universului. El este in tine. Cerceteaza-l!

Cine spune ca Universul e doar unul se insala. Miliarde de Universuri se nasc, traiesc si mor in fiecare clipa. Concomitent. Fiecare om este in centrul Universului pentru ca el insusi este un Univers.
Si atunci cum putem declara ca Omul este Univers in Univers?El este mai mult decat atat, este stapanul propriului Univers, unul mai special decat toate

marți, 17 august 2010

Lacrimi pentru ingeri



Sunt socat, inspaimantat.........e incredibil.......o fi Romanica tzarishoara tuturor posibilitatilor, da sa omori 4 prunci nevinovatzi si sa ranesti inca 7 plus inca zeci de persoane cu traume psihice si fizice e ceva.........si ei ce platesc? Platesc tribut pentru ca traiesc in tzara asta de tot rahatul, de fapt sunt vinovati ca s-au nascut in tara nepotrivita in locul nepotrivit.......platesc cu viata pentru ca sistemul sanitar e la pamant, pentru ca "nu sunt bani", asa cum declara toti.......e un sistem care ia viata, nu unul care trebuie si este obligat sa ofere sau sa o redea.......sufar pentru ca ma gandesc ca teroarea asta se putea intampla oricui, oriunde si oricat. Trebuie sa reprezinte acest "accident" de la maternitatea din Giulesti un semn de alarma ca trebuie facut ceva pentru ca viata macar sa traiasca si nu sa moara.......Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei micuti.....saracutii, ce moarte au avut si de ce? Cu ce au gresit? De ce ei?......sunt intrebari fara raspuns. Ce este mai frumos pe lumea asta decat un copil care sa-ti faca inima sa rasara de bucurie la fiecare scancet, sa-ti vibreze sufletul la fiecare zambet divin si angelic? Condoleante parintilor........si pentru conducerea asta de rahat nu va sfatuiesc, va ordonam: FACETI CEVA SI PENTRU NOI!!!.......aviz domnul Boc care se preface ca sufera........au murit copii acolo, nu e ceva grav, este infernal......sunt alaturi de campania LACRIMI PENTRU INGERI si solicit si eu alaturi de multi altii zi de doliu national in memoria unor ingeri care nu au fost lasati sa ne apere!!!


Un comentariu:

  1. Nu stiam ca esti blogger. Am citit cateva din postari si ai cateva interesante...Bafta in continuoare!

    RăspundețiȘtergere