Nu mai cauta centrul Universului. El este in tine. Cerceteaza-l!

Cine spune ca Universul e doar unul se insala. Miliarde de Universuri se nasc, traiesc si mor in fiecare clipa. Concomitent. Fiecare om este in centrul Universului pentru ca el insusi este un Univers.
Si atunci cum putem declara ca Omul este Univers in Univers?El este mai mult decat atat, este stapanul propriului Univers, unul mai special decat toate

marți, 1 noiembrie 2011

Bashescu in mediu-i natural, salbatic, in mijlocul civilizatiei

Dovada ca suntem un popor PROST (pentru ca ni l-am ales pentru a 2-a oara si pariez ca daca mai putea candida pentru a enspea oara, tot domn' presedinte devenea;  si ca sa sa ii dau o idee, inca nu e prea tarziu sa schimbi Constitutia nenica ca tu sa fii presedinte pe viata si titlul asta sa fie ereditar)...iata de cine estem condusi...asa POPOR, asa presedinte....Bashescu, du-te tare nesimtitule!!! Ne meritam soarta, daca intr-o astfel de situatie domnul presedinte are starea asta de beatitudine...parerea mea e ca ori era beat, asa cum e mai mereu, ori era hai (high), ori nu are pic de bun simt in el (si asta e 101% sigur), ori e un ateu convins, mai mare decat predecesoru')

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu